Asiantuntijat

Maija Haaranen

Maija Haaranen

KTM, ekonomi, JET, MAT, Brand Leader, Laadunohjaaja, Näyttötutkintomestari NTM, ammatillinen opettaja AmO, uravalmentaja, yritysvalmentaja.

Olen toiminut yli 27 vuotta johto- ja kehittämistehtävissä markkinoinnin, myynnin, laatu-, strategisen ja henkilöstöjohtamisen asiantuntijana liike-elämässä, kolmannella sektorilla ja yrityskonsultaatiossa. Työskentelen JAMK:ssa monimuotokoulutuksen lehtorina ja ammatillisena opettajana liiketalouden, markkinoinnin ja johtamisen aloilla. Toimin lisäksi asiantuntijana ja yritys- ja uravalmentajana eri projekteissa.


Asiantuntijaprojektejani:


Erica Svärd

Erica Svärd

KTM, MBA, työnohjaaja, taloushallinnon lehtori, hallitusammattilainen.

Olen pörssiyrityksen ja pk-yrityksen talousjohtamisen asiantuntija. Minulla on laaja kokemus verotuksesta, toiminnanohjauksesta ja palvelujen ulkoistuksesta. 

Tietojärjestelmien käyttöönottoprojektit ja liiketoiminnan kehittämishankkeet ovat minulle tuttuja ja omaan vahvan kokemuksen valmistavasta metalliteollisuudesta ja yrityskonsultoinnista.  Olen pitkän linjan kansainvälinen toimija. Tällä hetkellä vaikutan koulutusalalla ja toteutan monia koulutusorganisaation yhteistyöprojekteja ja -hankkeita. Minulla on Suomen psykologiliiton myöntämä Osaamisen ja kompetenssipohjaisen henkilöarvioinnin sertifikaatti, ja toimin myös mentorina ja coachina.